2024. aug 26.

Részletgazdag Titanic modell: Egyedülálló lehetőség a gyűjtők számára

írta: daneeer
Részletgazdag Titanic modell: Egyedülálló lehetőség a gyűjtők számára

Végre megérkezett a Titanic gyűjtemény, amelyre olyan sokan vártak! Ez a különleges modellkészítő sorozat lehetőséget ad arra, hogy saját kezűleg építsd meg a világ legismertebb hajóját, lélegzetelállító részletességgel. Az aprólékosan kidolgozott alkatrészekkel és a hozzá tartozó gazdag ismeretanyaggal a Titanic gyűjtemény több, mint egy egyszerű modell: egy kapu a történelembe, amely most otthonodba érkezik. Fedezd fel az ikonikus hajó minden titkát, és élvezd a modellezés örömét, miközben megalkotod a Titanic hiteles másolatát!

group-1.png

A Titanic modell részletei

A gyűjtemény fő attrakciója egy rendkívül részletesen kidolgozott Titanic modell, amely tökéletesen megragadja az eredeti hajó hangulatát és grandiózusságát. A modell kiemelkedő jellemzői közé tartoznak:

  • Méretarány: A modell 1:250-es méretarányban készül, ami lehetővé teszi a hajó minden apró részletének precíz kidolgozását.
  • Hossz: Az elkészült modell közel 1 méter hosszú lesz, így igazán impozáns méretű, és bármelyik gyűjtemény ékessége lehet.
  • Részletgazdagság: Az alkotók kiemelt figyelmet fordítottak a mentőcsónakok, a kémények, a hajócsavarok és a korlátok hiteles kidolgozására, hogy a modell a lehető legautentikusabb legyen.
  • Anyaghasználat: A modell építéséhez kiváló minőségű anyagokat használnak, beleértve a fémötvözeteket és a faelemeket, amelyek valósághű megjelenést és hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Belső terek részletessége: A fedélzeteken túlmenően a modell részletesen bemutatja a belső terek kialakítását is, beleértve a nagytermet, a kabinokat és az éttermeket, így valósághű képet kapunk a hajó luxusáról és építészeti megoldásairól.
  • Mozgó alkatrészek: Egyes részei, mint például a kormánykerék és a hajócsavarok, mozgathatók, ami még valósághűbb élményt nyújt a gyűjtőknek és a modellezőknek.
  • Világítás: A modellbe integrált világítási rendszer is beépíthető, amely élethűen megvilágítja a hajó belső tereit és külsejét, ezáltal különleges hangulatot kölcsönözve neki.

Előfizetés: https://titanic.hachette.hu

Extra ajándékok mellé: ingyen lapszám, szerszámkészlet, bögre, fémplakát, zsebóra. 

20240826_115235.jpg

Miért érdemes részt venni a gyűjteményben?

A Titanic gyűjtemény révén nemcsak egy lenyűgöző modellt építhetsz meg, hanem részletes betekintést nyerhetsz a hajó történetébe és annak építészeti bravúrjaiba is. Az előfizetés számos előnyt kínál:

  1. Rendszeres kiadványok: Minden részhez tartozik egy magazin, amely mélyrehatóan bemutatja a Titanic építésének folyamatait, valamint azokat a történelmi és kulturális körülményeket, amelyek a hajó létrejöttéhez vezettek.
  2. Lépésről lépésre útmutató: A modell összeállításához részletes, illusztrált útmutató áll rendelkezésre, ami segít az építési folyamat minden lépésében.
  3. Exkluzív tartalmak: Az előfizetők hozzáférhetnek online anyagokhoz is, például videókhoz, interjúkhoz és egyéb különleges tartalmakhoz, amelyek még mélyebben bemutatják a Titanic világát.

Egyedülálló lehetőség gyűjtőknek

Ez a Titanic gyűjtemény nem csupán egy modellkészítő projekt, hanem egy utazás a történelembe. Az építés során felfedezheted a hajó történetét, megismerheted annak technikai részleteit, és megértheted, miért vált a Titanic a 20. század egyik legikonikusabb hajójává. A részletes kidolgozás és a hozzá tartozó ismeretanyag révén a gyűjtemény ideális választás azoknak, akik szenvedélyesen érdeklődnek a Titanic iránt, és értékelik a magas színvonalú modelleket.

Fedezd fel a Titanic lenyűgöző történetét, és építsd meg ezt a kivételes modellt, hogy otthonodban is élvezhesd a múlt egy darabját!

20240826_115230.jpg

Ha támogatnád a tartalom készítéseimet,
videóimat, szívesen fogadom a felajánlást.

Szólj hozzá

sorozat titanic hachette hajó makett Hobby hobbiötletek hobbitevékenységek építsd meg a titanicot hachette titanic hachette hajó