2023. jún 14.

Volkswagen T1 Samba busz - Deagostini - 1-2. rész bemutató

írta: daneeer
Volkswagen T1 Samba busz - Deagostini - 1-2. rész bemutató

A Deagostini támogatásával, első kézből mutathatom majd be nektek
Volkswagen T1 Samba modell építését.

Vágjunk is bele, kezdem a végeredménnyel. Az 1. és 2. lapszámokban a karosszéria elülső részét, hozzá a Volkswagen emblémát illesztjük össze, melyet a bal első kerék összeszerelése követ.

volkswagent1.jpg

Az újságokhoz mellékelt készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, így minden adott ahhoz, hogy izgalmas és szórakoztató feladatba fogj bele, kihívást jelentve az autórajongók számára.

Az építés folyamata könnyen követhető volt, azonban fontos, hogy figyeljünk a gumik puhítására. A gyártó két opciót ajánl ebben az esetben:

  • Meleg vízben áztatás: A gumikat rövid ideig meleg vízbe kell helyezni, hogy megpuhuljanak. Ez megkönnyíti a szerelést és az illesztéseket.

  • Hajszárítóval felmelegítés: Alternatívaként a gumikat hajszárítóval is fel lehet melegíteni, hogy rugalmasabbá váljanak.

Én az előbbit választottam, hamar meg is lett az eredménye és a gumi szépen megpuhult és beilleszthető lett, a felnibe. A kiadó kiváló minőségű modellt készített, és az ígéretekből erőt merítve a Volkswagen T1 Samba részlet gazdagon lesz bemutatva. Az új magazinban egyszerűen lépésről lépésre mutatjuk meg neked, hogyan tudod megépíteni az 53,5 cm hosszú, 24,5 cm magas 1:8 méretarányú saját Volkswagen T1 Samba kisbuszodat.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Rendeld meg 2023. augusztus 30-ig a gyűjteményt a De Agostini kiadó weboldaláról, és használd az egyedi promóciós kódot (VWBulliHU), hogy élvezhesd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat

20230602_225351.jpg

Amit a Volkswagen T1 Samba buszról tudni kell

  • A fém alkatrészek valósághű külsőt kölcsönöznek
  • Az ajtók fém zsanérokon nyílnak és záródnak
  • A működő szövet napfénytető úgy néz ki és úgy működik, mint az eredeti
  • Az első ablakok nyílnak és záródnak
  • Az utastér részletei és a padló megfelel az eredetinek

 

 

Szólj hozzá

volkswagen előfizetés Volkswagen T1 deagostini deagostini fém buszmodellek deagostini volkswagen autó deagostini újság T1samba VWT1 vwsamba