2020. jan 29.

De Agostini Dodge Charger R/T autó - Halálos iramban

írta: daneeer
De Agostini Dodge Charger R/T autó - Halálos iramban

Kis beharangozó és tipp az ajándékhoz

Halálos iramban

A legendás Dodge Charger R/T

Szerintem ti jobban képben vagyok mint én és már korábban értesültetek a De Agostini új sorozatáról, ahol megépítheted a Halálos iramban legendás Dodge Charger R/T autójának valósághű, 1:8 méretarányú mását kiadványunk segítségével!

deagostini_halalos_iramban_1.png

Rendeld meg ezt a fantasztikus új sorozatot a kiadvány weboldaláról, használd a személyes promóciós kódodat (FFMA20), és előfizetésed mellé ajándékba egyedi Halálos iramban pólót és baseballsapkát is kapsz!

Csak kattints és rendeld meg!

Hamarosan megjelenik a De Agostini kiadó Halálos iramban sorozata. A hétről hétre megjelenő lapszámok alapján készre szerelhetjük a Halálos iramban filmsorozat legendás Dodge Charger R/T autójának valósághű, 1:8 méretarányú, lenyűgöző modelljét. Alkatrészei kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek igényesen és részletgazdagon reprodukálják a legendás járgányt!

Az első lapszámban rögtön belátást nyerünk a Halálos iramban világába, amelynek egyik főszereplője maga a Dodge Charger R/T. Minden lapszámban egyszerűen követhető útmutatót, részletes képeket és ábrákat találunk, hogy könnyedén összeszerelhessük az autómodellünket – és persze kézhez kapjuk az újabb és újabb alkatrészeket is.

deagostini_halalos_iramban_2.png

Megismerhetjük a Halálos iramban filmek kulisszatitkait, és megépíthetjük a legendás Dodge Charger R/T valósághű mását! Az előfizetőként értékes ajándékokat kapunk, az előfizetői csomagok házhoz szállítása ingyenes, a lapszámok pedig olcsóbbak így, mint az újságárusoknál.

Kis titok, de tudtad, hogy ha most megrendeled a kiadványt, akkor további egyedi ajándékokat is kapsz?!

deagostini_halalos_iramban_ajandek.png

Építsd meg a legendás Dodge Charger R/T modelljét, és rendeld meg a gyűjteményt 2020. március 4-ig a weboldalról, használd a személyes kódodat (FFMA20), és előfizetésed mellé Halálos iramban pólót és baseballsapkát is küldünk! Az ajándék pólót a 8. előfizetői csomaggal, a baseballsapkát pedig a 17. előfizetői csomaggal együtt kapod meg.

Mini videó róla kedvcsinálónak

 

Csatlakozz!

Instagram - heti 2 új kép a munkáimról
www.instagram.com/diorama_makett/

Youtube - havi 1-2 videó
www.youtube.com/channel/hobby_makett

Szólj hozzá

dodge dodge charger halálos iramban deagostini dodge charger autó deagostini dodge charger