2019. júl 31.

Végre: Fém autóbusz modellek 1:72-es méretarányban

írta: daneeer
Végre: Fém autóbusz modellek 1:72-es méretarányban

A makettezés és dioráma készítés mellett néha hagyok magamnak időt olyan sorozatok gyűjtésére is, ahol csak annyi a dolgom, hogy kibontom a dobozból és megcsodálom a kész művet. Nincs szükség vágásra, darabolásra, festésre, csak ki kell állítani egy menő vitrinbe és mutatni a családnak, ismerősöknek, hogy mi az új szerzeményem.

Ezzel a gondolattal vezérelve teszem rá a kezemet egy új újságsorozatra, amiben megismerhetem a hazai és külföldi autóbuszok történetét, az egyes modellek konstrukcióját, valamint történelmi hátterüket. Persze nem utolsó sorban gyűjthetem a fémmodell buszokat is.

Amiről szó lesz az új De Agostini gyűjtemény, melyekben az újság mellé egy-egy 1:72 méretarányú fém buszmodelleket is gyűjthetünk.

sfondo-cover-mobile.jpg

Egyedülálló gyűjtemény, nem csak rajongóknak

Pontos dátum még nincs, de várhatóan nyár után jelenik meg a De Agostini kiadó Legendás buszok a múltból sorozata, amelyben izgalmas történeteket, tényeket és érdekességeket találunk a régi idők legendás buszairól. A magazinokban olvashatunk az autóbuszok történetéről, s megtudhatjuk, mitől váltak különlegessé és hogyan működtek a gyakorlatban. Az egyedi, valósághű ábrákon és infografikákon keresztül még több információt szerezhetünk a buszokról. Az újsághoz, a már korábban említett egy-egy 1:72 méretarányú fémmodellek kapunk.

A buszmodellek

A gyűjteményben többek között olyan legendás buszok modelljeire tehetünk szert, mint az Ikarus 260, Ikarus 66, a
Škoda 706 RTO, az IFA H6b, az Ikarus 311, a Leyland RTW 75 (az ismert piros, londoni busz) vagy a ZIS-155.

Biztosítsd be már most a garantált extrákat a gyűjteményhez

Rendeld meg a sorozatot 2019. szeptember 17-ig a weboldalról http://bit.ly/2SfwmYh, használd a személyes promóciós kódodat:

BUSZOK19

és előfizetésed mellé ajándékba kapsz egy egyedi Legendás buszok a múltból egérpadot is (Melyet a 9. csomaggal kapsz meg)! Emellett további retró ajándékokat és ingyen házhoz szállítást biztosítunk.

pre-gift.jpg

Kis videó kedvcsinálónak

Csatlakozz!

Instagram - heti 2 új kép a munkáimról
www.instagram.com/diorama_makett/

Youtube - havi 1-2 videó
www.youtube.com/channel/hobby_makett

Szólj hozzá

modell makett 1:72 deagostini deagostini fém buszmodellek